Previous
Next

Kenali Felda Travel

Felda Travel Sdn Bhd adalah ejen pelancongan korporat terkemuka di Malaysia dan mempunyai pengalaman lebih dari 35 tahun dalam perniagaan perkhidmatan yang canggih dan bijak bagi para pelancong perniagaan. Ia mula beroperasi pada tahun 1983, sejak permulaannya yang sederhana, ia telah berkembang menjadi sebuah agensi pelancongan terkemuka yang terakreditasi sepenuhnya di bawah IATA dan Persatuan Pelancongan dan Pengembaraan Malaysia.

Salah satu subsidari kepada
FGV Holding Berhad

Salah satu organisasi berasaskan pertanian yang terbesar di dunia. Kelapa Sawit penyumbang utama.

Pembekal perkhidmatan pengurusan perjalanan

Perjalanan luang masuk dan keluar (Exhibition Handling & Events) dan Pakej Umrah/haji.

Penerima pelbagai anugerah dan pengikhtirafan

Top Ten Abacus Malaysia,
Top Ten for Malaysia Airlines,
Top Five Bumitra Travel Agents.

Komitmen Kami Untuk Pelangan Kami

Perkhidmatan perjalanan dan khidmat pelangan yang bernilai dan berkualiti tinggi.

Fokus Kami

Felda Travel memberi tumpuan terutamanya kepada pasaran Islam yang mempunyai potensi yang semakin meningkat di Malaysia. Selama bertahun-tahun Felda Travel telah menganjurkan lawatan, acara dan lawatan teknikal untuk badan korporat dan kerajaan ke destinasi termasuk Indonesia, China, Korea, Eropah, Thailand, Myanmar, Hong Kong dan Timur Tengah.

Perkhidmatan Kami

Umrah & Haji

Kami menawarkan pakej umrah dan haji yang paling selesa dan berpatutan. Setiap pakej telah direka dengan gigih mengutamakan keselesaan, keselesaan dan keyakinan anda yang akan membantu anda meraih kesungguhan utama ketika melakukan umrah dan haji anda. Pada asasnya, Haji dan Umrah yang "Mabrur" .

Pelancongan

Kami mempunyai lebih daripada 30 pakej pelancongan antarabangsa ke 12 negara di seluruh dunia dan lebih daripada 50 pakej pelancongan domestik untuk diterokai. Temui pakej unik kami yang akan membawa percutian anda kepada kehidupan dan yang paling mudah diingati.

Tiket Penerbangan

Kami menawarkan tawaran penerbangan terbaik yang meliputi hampir setiap destinasi, dari rakan kongsi syarikat penerbangan strategik kami. Di mana sahaja tujuan anda, kami bersedia memberi perkhidmatan anda ketika kami yang terbaik untuk anda. Menempah tiket penerbangan anda dengan kami sekarang.